Nieuwsbrief januari 2018

Printen
 
  header  
  Nieuwsbrief 24 februari 2019  
 
  Beste Bezoeker,
 
 
 yoga life

Yoga met lifemuziek

Woensdag 3 januari waren twaalf deelnemers getuige van een mooie avond waarin muziek, yoga en meditatie elkaar afwisselden. Harmke had prachtige muziekstukken uitgezocht en de akoestiek van de yogazaal was goed.

We kijken terug op een geslaagde avond, want iedereen was enthousiast tijdens de nazit met koffie en thee. Dat motiveert ons om het nog eens te doen, want we hebben wel gemerkt dat met name de week tussen Kerst en Oud en Nieuw voor veel mensen een te drukke periode is.

 

Beurs bewust en duurzaam leven

Op zaterdag 13 januari organiseert Bewust Meppel en Bewust Steenwijk weer een grote inspiratiebeurs. Er zijn veel bewuste en duurzame ondernemers aanwezig met stands, lezingen, workshops en presentaties.
De beursvloer is ingedeeld in verschillende pleinen, ik ben zaterdag aanwezig op het Yoga en Mindfulness-plein.
Mocht je de beurs bezoeken (entree is gratis) dan hoop ik je ook even aan mijn stand te mogen begroeten.
De beurs is open van 11.00 tot 16.00 uur.
De beurs vindt plaats in de nieuwe locatie van Stad en Esch, nabij het station van Meppel, meer informatie www.bewustmeppel.nl 

bewuststeenwijk 

 

Goede voornemens

Wanneer mij gevraagd wordt of ik goede voornemens voor het nieuwe jaar heb, antwoord ik steevast dat ik daar nooit aan doe. Goede voornemens zitten, naar mijn mening, niet vast aan de datum van 1 januari. Maar toch,….. klopt mijn overtuiging wel?
Want ik heb allerlei plannen voor dit jaar, die zitten al een hele tijd in mijn hoofd en ik me hield mezelf steeds voor dat ik die gelijk in het nieuwe jaar zou uitwerken. Dus heb ik toch voornemens voor het nieuwe jaar?
Blijkbaar doe ik er toch aan. Ik hield alleen mezelf voor de gek. Bovendien is het heel veilig, want als je niet aan goede voornemens doet, kan niemand je vragen of het is gelukt. Ik antwoord niet graag: “Nee, ik heb het niet waar kunnen maken.”

Gelukkig heb ik wel een en ander opgepakt en uitgewerkt en dat ziet er als volgt uit:

 • Poweryoga, de opleiding welke ik was gestart ga ik niet afmaken. Ik kon mij niet vinden in de werkwijze en heb besloten hem ergens anders te gaan volgen.
  Poweryoga is voor mij een vorm van yoga. Naar binnen gericht, bewustwording van je lichaam, adem en geest.
  In maart start ik ergens anders de opleiding. Daarom zal ik nog niet in februari starten met het aanbieden van poweryoga, maar vanaf half of eind maart. Ik neem eerst drie opties waarop je je al kunt voorinschrijven, wanneer er voldoende animo is zullen ze ook alle drie starten. De drie opties zijn; maandagochtend (van 10.00 tot 11.15 uur), dinsdagavond van 19.30 tot 20.45 uur, donderdagavond van 20.30 tot 21.45 uur.

  button aanmelden

 • Yoga voor het bekken, de bekkenbodemspieren en lage rug. In drie bijeenkomsten komen diverse oefeningen aan bod die de spieren in het bekkengebied, buik- en rugspieren versterken. Dinsdagochtend 6, 13 en 20 februari, van 10.00 uur tot 11.30 uur of op de dinsdagavond van 19.30 tot 21.00 uur.
  De lessen zijn ook geschikt voor mensen die geen ervaring hebben met yoga. Bekkenfysiotherapeut Klazien Jansma zal in de eerste bijeenkomst de bouw en functie van het bekken toelichten en wat zij als fysiotherapeut kan bieden bij klachten.
  Meer informatie op mijn website!

  button aanmelden

 

Yogakrant

Sinds eind december ligt er weer een stapel yogakranten in de ontvangstruimte, neem gerust een exemplaar mee.

Yoga matten en antislip handdoeken

Er zijn weer nieuwe yogamatten binnen, in vijf kleuren. Daarnaast heb ik enkele antislip handdoeken besteld. Deze zijn in het formaat van de yoga mat. Door de siliconennopjes heb je meer grip, met name wanneer je wat last hebt van zweethanden of –voeten.
De handdoeken kosten, net als de yoga mat, 25 euro per stuk.

 yogakrant


yogales logo onder

  
--
 

www.yoga-les.nl   Bezoek mij facebook pagina   Sttur een e mail

 
--
Powered by AcyMailing