PRIVACYVERKLARING

Persoonsgegevens die worden verwerkt
Rita Vos (Yoga Samtosha) kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Rita Vos (Yoga Samtosha), en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Rita Vos (Yoga Samtosha) verstrekt. Rita Vos (Yoga Samtosha) kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Aanhef
  • Uw voor- en achternaam
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
  • Uw IP-adres

Waarom Rita Vos (Yoga Samtosha) gegevens nodig heeft
Rita Vos (Yoga Samtosha) verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.
Daarnaast kan Rita Vos (Yoga Samtosha) uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

Hoe lang Rita Vos (Yoga Samtosha) gegevens bewaart.
Rita Vos (Yoga Samtosha) bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Delen met anderen.
Rita Vos (Yoga Samtosha) verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Privacyverklaring
Op de website van Rita Vos (Yoga Samtosha) worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Rita Vos (Yoga Samtosha) gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics
Rita Vos (Yoga Samtosha) maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Rita Vos (Yoga Samtosha) bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.
De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie.
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Rita Vos (Yoga Samtosha) te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.
Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Rita Vos (Yoga Samtosha) heeft hier geen invloed op.
Rita Vos (Yoga Samtosha) heeft Google geen toestemming gegeven om via Rita Vos (Yoga Samtosha) verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere doeleinden.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen.
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   
Rita Vos (Yoga Samtosha) zal zo snel mogelijk, maar binnen twee weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligen.
Rita Vos (Yoga Samtosha) neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Rita Vos (Yoga Samtosha) maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Rita Vos (Yoga Samtosha) verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Rita Vos (Yoga Samtosha) op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.ritavos.nl  is een website van Rita Vos (Yoga Samtosha). Rita Vos (Yoga Samtosha) is alsvolgt te bereiken:

Adres: Kallenkote 21
8345HB Kallenkote
Telefoon:06-2 69 69 123
E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   


 

yogales logo onder

    P r o e f l e s   v o l g e n ?   B e l    0 6 - 2  6 9  6 9  1 2 3